Σύνδεση/Εγγραφή

Αίτηση συμμετοχής

Ανάδοχος 

ΚΥΠΕΕ

Ανάδοχος

Η εταιρεία DASK ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΕ συστάθηκε το 2002. Με 20-ετή εμπειρία στον χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων, συμβουλευτικής ενηλίκων και εκμάθησης ξένων γλωσσών, η DASK ΕKΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ έχει εκτελέσει έργα συμβουλευτικής και υποστήριξης σε άνω των 450 ενηλίκων, και έχει επιμορφώσει 1500 ανήλικους στην εκμάθηση ξένων γλωσσών.

Η DASK συνεργάζεται αποκλειστικά από το 2002, με το BCA COLLEGE, το παλαιότερο κολλέγιο Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με 50-ετή εμπειρία στον χώρο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, προσφέροντας προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών στα γνωστικά αντικείμενα της Επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Η ΕΥΡΩΣΥΜΒΟΥΛΟΙ Α.Ε. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών συμβούλου στον δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα, είναι η μοναδική εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων εισηγμένη στο Χ.Α.Α. και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφεία στην Αθήνα και θυγατρικές στη Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, Κύπρο, Μπαχρέϊν. Έχει μεταξύ των άλλων μεγάλη εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε θέματα στρατηγικού και επιχειρησιακού σχεδιασμού, χρηματοδότησης, ανάπτυξης και λειτουργίας φορέων και έργων υποδομών για τη προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, όπως: Τεχνολογικά και Επιχειρηματικά Πάρκα, Θερμοκοιτίδες Επιχειρήσεων, Ζώνες Καινοτομίας, σε συνεργασία με το International Association of Science Parks – IASP.

Το 2003 ίδρυσε τη 1η ιδιωτική Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων στην Ελλάδα, την I4G (Incubation 4 Growth) στη Πυλαία Θεσσαλονίκης, σε στεγασμένο χώρο 1800 τ.μ, μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΕΛΕΥΘΩ, παρέχοντας γραφειακούς χώρους, υπηρεσίες υποστήριξης και δυνατότητα πρόσβασης σε κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών, σε δεκάδες νεοφυείς επιχειρήσεις καινοτομίας. Η Θερμοκοιτίδα συνεχίζει να λειτουργεί αδιαλείπτως, με 100% πληρότητα, με πολλές επιτυχίες, π.χ. Βραβείο της Καλύτερης Νέας Θερμοκοιτίδας το 2005 σε ένα πολύ σημαντικό παγκόσμιο διαγωνισμό στον οποίο συμμετείχαν 150 Θερμοκοιτίδες, ένταξη θερμοκοιτιζόμενων επιχειρήσεων σε χρηματιστηριακές αγορές Λονδίνου & Αθηνών, εξαγωγές καινοτόμων προϊόντων – ανάπτυξη συνεργασιών με παγκόσμιους leaders (π.χ. αυτοκινητοβιομηχανία / software καταλυτών), παροχή υπηρεσιών εμπειρογνωμοσύνης σε αντίστοιχα έργα στο Ομάν, Κατάρ, Μπαχρέιν, λειτουργία προγραμμάτων προ-θερμοκοίτισης σε εκατοντάδες ενδιαφερόμενους και αξιολόγηση – testing δεκάδων business plans καινοτόμων προϊόντων.